Tekst
Tekst

Alt nysalg af de populære DB produkter stopper, men vi vil selvfølgelig stadig have reservedele til både DB LE og DB Multi Mini​. ​Afløseren er fundet efter lang tids søgen da vi stadig mener der er et marked for kvalitetsprodukter i DK. Så tag godt imod den nye kedelserie STG

STG pille/korn og flisfyr fra 8-600 kw.

​​Stokergaarden ligger i Midtjylland nær Herning, Ringkøbing og Skjern. Vi har arbejdet med stokerfyr, og træpillefyr til private og erhverv i mere end 20 år. Vi har siden år 2000 udviklet, fremstillet og solgt vores egne DB stokere. Vi startede med at bruge alcon kedler. Men​ i 2006 udviklede vi vores egen kedel DB 16 H/V. I 2016 udviklede vi så den første prototype af DB 56. Men vi måtte desværre som så mange andre erkende at tiderne er ikke til at udvikle i DK. Så i efteråret 2019 var vi på rundtur i Polen og fandt afløseren for DB produkterne Valget faldt på en fabrik der har lavet kedler i 40 år, og de var stort set de eneste der havde anlæg der kunne fyre med skovflis og korn.

​​

Fyringsanlæg kan udskiftes for store besparelser

​Hos Stokergården i Kibæk importerer vi direkte fra fabrikken i Polen et ​fyringsanlæg​, der kan forbrænde alt, der er brændbart. Derudover forhandler vi også træpiller fra Sverige af bedste kvalitet på markedet.

​Det kan give en rigtig stor besparelse at udskifte sit olie- eller gasfyr med et stoker- eller pillefyr. Det skyldes, at du med et pillefyr ikke vil være afhængig af prisfølsomme råstoffer som for eksempel gas eller olie. Faktisk er der mellem 40-50 procent at spare på din varmeregning i det øjeblik, du skifter dit oliefyr ud med et pillefyr eller et andet miljøvenligt fyringsanlæg, som eksempelvis fyrer med træpiller.

Hvilket fyringsmateriale bør du anvende til et pillefyr?

Groft sagt kan man sige, at jo større en indsats du selv har lyst til at gøre, desto flere penge har du mulighed for at spare ved at udskifte dit fyringsanlæg med et pillefyr eller flisstoker. Flis er for eksempel den absolut billigste form for brændstof, men til gengæld kræves der i så fald også en mere hyppig rengøring. Men den nye STG Multi Burn renser selv evt slagger og aske ud.

​Vælger du i stedet for træpiller, som koster ca det dobbelte af flis at fyre med. Fordelen ved piller er de fylder mindre og giver mindre aske.

Et pillefyr er skånsomt mod naturen og din pengepung

Vælger du et pillefyr,eller flisfyr vælger du en miljøvenlig og CO2-neutral varmekilde, der samtidig er billig i drift. Lyder det som noget for dig? Så kontakt os på telefon 40 76 56 26 eller e-mail jens@stokergaarden.dk og hør nærmere.