Stokergaarden

Alt nysalg af de populære DB produkter stopper, men vi vil selvfølgelig stadig have reservedele til både DB LE og DB Multi Mini​. ​Afløseren er fundet efter lang tids søgen da vi stadig mener der er et marked for kvalitetsprodukter i DK. Så tag godt imod den nye kedelserie STG

STG pille/korn og flisfyr fra 8-600 kw.

​​Stokergaarden ligger i Midtjylland nær Herning, Ringkøbing og Skjern. Vi er specialister i stokerfyr og træpillefyr til private og erhverv. Vi har siden år 2000 udviklet, fremstillet og solgt vores egne DB stokere. Vi startede med at bruge alcon kedler. Men​ i 2006 udviklede vi vores egen kedel DB 16 H/V. I 2016 udviklede vi så den første prototype af DB 56

​​Se video hvor der fyres med græsfrø i en DB 56 med auto askeudtag

Fyringsanlæg kan udskiftes for store besparelser

​Hos Stokergården i Kibæk har vi fremstillet et pillefyr samt et ​fyringsanlæg​, der kan forbrænde alt, der er brændbart. Vi forhandler kun vores egne DB produkter af høj kvalitet, som vi samler i vores eget værksted. Derudover forhandler vi også træpiller fra Sverige af bedste kvalitet på markedet.

​Det kan give en rigtig stor besparelse at udskifte sit olie- eller gasfyr med et stoker- eller pillefyr. Det skyldes, at du med et pillefyr ikke vil være afhængig af prisfølsomme råstoffer som for eksempel gas eller olie. Faktisk er der mellem 40-50 procent at spare på din varmeregning i det øjeblik, du skifter dit oliefyr ud med et pillefyr eller et andet miljøvenligt fyringsanlæg, som eksempelvis fyrer med træpiller.

Hvilket fyringsmateriale bør du anvende til et pillefyr?

Groft sagt kan man sige, at jo større en indsats du selv har lyst til at gøre, desto flere penge har du mulighed for at spare ved at udskifte dit fyringsanlæg med et pillefyr. Flis er for eksempel den absolut billigste form for brændstof, men til gengæld kræves der i så fald også en mere hyppig rengøring.

​Vælger du i stedet for træpiller, som er en lidt dyrere løsning end flis, skal du kun tænke på at gøre dit fyringsanlæg rent hver anden til tredje uge.

Et pillefyr er skånsomt mod naturen og din pengepung

Vælger du et pillefyr, vælger du en miljøvenlig og CO2-neutral varmekilde, der samtidig er billig i drift. Lyder det som noget for dig? Så kontakt os på telefon 40 76 56 26 eller e-mail jens@stokergaarden.dk og hør nærmere.