Optimer varmeforbrug med flisfyr

Leverandør af stoker flis i god og ensartet kvalitet. Om det er en trailerfuld afhentet, eller 100 m3 leveret med Walkingfloor bestemmer du selv

 https://www.facebook.com/jysktraeflis

Vil du optimere dit varmeforbrug? Flisfyr er den billigste måde at fyre på og med en større bolig vil en investering i et flisfyr tjene sig hurtigt ind. Hos Stokergaarden specialisere vi os for dette område og har stor erfaring med forskellige slags fyr, og brændstof. Leder du efter en mere bæredygtig løsning så prøv flisfyr.

Fordele og ulemper ved flisfyr

Et fuldautomatisk STG flisfyr er betydelig nemmere i dagligdagen, som at have alt arbejdet med piller i poser.

Ulempen ved skovflis er at det fylder lidt mere, og nogle boformer kommer med begrænsning og derfor kan alle selvfølgelig ikke have et flisfyr.

Til gengæld er der ikke rigtig noget der kan lave en Kw. billigere end flis. Samtidig bestemmer du selv om fremløbstemperaturen skal være 65 eller 80 grader.

Som grundregel vil træpiller være en besparelse på ca. 50 % i forhold til olie og gas (det var så inden at priserne gik amok)

Med skovflis/træflis kan man pt. spare ca. 40-70 %  i forhold til træpiller på varmeudgiften. 

Hvad er stokerflis?

Stokerflis bruges oftest til Flisstokere  eller ridebaner. Træet skæres i små og fine stykker enten for at skabe en bedre blød bund at gå på for heste eller som en god erstatning til træpiller

Få en snak om stokerflis og fyr til flis

Står du og mangler en måde at få besparelser på din varmeregning. ?

Er du interesseret er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 76 56 26 eller e-mail jens@stokergaarden.dk og få en uforpligtende snak om stokerflis og flisfyr.

Lån 100000 kr. over f.eks..13 år og den besparelse du har ved at skifte fra piller til flis, kan finansiere et nyt STG Multi Burn

Finansiering