Hos Stokergården udføre vi levering af træpiller. Har du et pillefyr men ingen træpiller så led ikke længere. Vi tilbyder både 6- og 8mm til pillefyr og ovn.

Levering af træpiller i Herning og omegn

Vi levere gerne træpiller i Herning og nærliggende områder, står du og mangler brændsel. Levering af træpiller er max. 6 paller pr. kunde pr. gang, og gælder typisk i en radius af 30 km. Så står du og mangler piller kan du altid kontakte os.

CO2-neutral biobrændsel

Med træpiller får du en CO2-neutral løsning, da det er fremstillet af savsmuld, mindre træstykker og generelt resttræ, der ellers ville være spildt. Diameteren på træpiller kan variere lidt, men de typiske størrelser der bruges er 6mm og 8mm. I Danmark bruger vi mest 8mm. Vi kan tilbyde begge typer.

Skal du have leveret træpiller står vi altid klar til at hjælpe dig.

Hvad koster levering af træpiller

Første 2 paller koster 400 kr. og 70 kr. pr. palle for resten.

Priser er kontant incl moms ved levering, mobilpay eller kontooverførsel. Leveringstid normalt 2-5 dage​. Ønskes større mængder, eller ved større afstande så har vi også et godt bud på det.

Kontakt os i dag og få leveret træpiller

Skal du bruge levering af træpiller i Herning eller omegn, så tøv ikke med at give os et kald. Som leverandør glæder det os at kunne hjælpe vores kunder med at varme op. Kontakt os i dag på vores telefonnummer 40 76 56 26. Du kan også skrive til os på e-mail jens@stokergaarden.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Vi sælger også selv stoker fyr, se vores STG Multi Burn og STG Compact. Har du spørgsmål til noget som helst er du altid velkommen til at kontakte os.

Kørefast (fliser asfalt eller beton) og jævn underlag til el-pallevogn nødvendig ​for aflæsning