Miljøvenlige træpiller og træpillefyr i Herning og omegn

 

Et træpillefyr er en miljøvenlig og billig varmeløsning. Hos Stokergården har vi solgt træpillefyr og flisfyr til private og erhverv siden år 1999. Vi ligger i Midtjylland nær Herning, Ringkøbing og Skjern.

Træpiller er et biobrændsel, der er kendetegnet ved at være CO2-neutralt. Den alvorligste klimatrussel i dag er drivhuseffekten, der opstår som en ubalance mellem forbrug og produktion af CO2.

Træpiller 6mm og 8mm

Vi tilbyder både træpiller i 6mm og 8mm. Så uanset om du benytter en pilleovn eller et træpillefyr, kan vi hjælpe dig med brændsel. Det kræver ca. fem tons træpiller at opvarme et ordinært parcelhus, per år. Fem ton er meget, men da der ikke er afgifter på pillerne, ender det ud i at være meget billig opvarmning.

Et træpillefyr kan give store besparelser

Hvem vil ikke gerne spare 50 procent på den årlige varmeudgift? - og måske lidt mere. Selvom prisen på pillerne varierer, kan en halvering af varmeregningen stadig nemt opnås.

​Ved at anvende et træpillefyr til opvarmning, sparer du op til 50 procent på varmeregningen i forhold til et standard oliefyr. I dag er det næsten lige så let at betjene og vedligeholde et pillefyr som et oliefyr. Ud over få rens om året, skal fyret fyldes med træpiller en til tre gange om ugen alt efter varmebehov.

​​Alle paller er emballeret med vandtæt hætte,absolut bedste kvalitet på markedet, garanteret slaggefri, og minimal aske.

​Priser afhentet hos Stokergården i Kibæk i Midtjylland. Vi tager imod kontant betaling, mobilepay eller kontooverførsel.​​

Ønskes træpillerne leveret så kig her: Levering af træpiller

Er du interesseret? Så kontakt os på telefon 40 76 56 26 eller skriv til os via vores e-mail jens@stokergaarden.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

 

Afhentningspris 2400 kr. incl moms

Afhentningspris 2100 kr. incl moms

Afhentningspris 2400 kr. incl moms