Har du brug for service af pillefyr? Hos Stokergården tilbyder vi effektiv og grundig servicering af fyr du har købt hos os. Vores produkter er af højeste kvalitet men man kan jo være uheldig. Derfor står vi klar til at hjælpe dig.

Servicering af dit Stokerfyr

Det er vigtigt når du får indstillet et pillefyr, at det er gjort ordentligt, så fyret kan udnytte varmen fra træpillerne optimalt. Vores mange års erfaring med salg og eftersyn af stoker- og pillefyr gør at vi kan give vores kunder den bedste service af deres stokerfyr. Vores service garantere at dit fyr er i fuld økonomisk drift, så du får mest muligt ud af produktet.

Når du skal have serviceret dit fyr, er det vigtigt at det er et fyr du har købt hos os. Vi servicere nemlig kun egne produkter.

Hvad koster Stoker fyr service?

Prisen på pillefyr service varierer bl.a. af lokationen af eftersynet. Vi ligger nær Herning så jo længere vi skal kører jo mere vil det naturligvis koste for dig. Ud over kørsel kan serviceringen også ende ud i behovet for udskiftning af visse dele.

Kontakt os i dag angående Stoker fyr service

Skal du bruge et serviceeftersyn kan du altid kontakte os på telefon 40 76 56 26 eller ved at skrive til os på jens@stokergaarden.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

HUSK: Vi servicere kun egne produkter.