Tekst
Tekst

Træpiller som miljøvenlig og billig brændsel til træpillefyr

Et træpillefyr er en miljøvenlig og billig varmeløsning. Hos Stokergaarden hor vi solgt træpillefyr og flisfyr til private og erhverv siden år 1999.  Vi ligger i Midtjylland nær Herning, Ringkøbing og Skjern.

Træpiller er et biobrændsel, der er kendetegnet ved at være CO2-neutralt. Den alvorligste klimatrussel i dag er drivhuseffekten, der opstår som en ubalance mellem forbrug og produktion af CO2.

Et træpillefyr kan give store besparelser

Hvem vil ikke gerne spare 50 procent på den årlige varmeudgift? - og måske lidt mere. Selvom prisen på træpiller varierer, kan en halvering af varmeregningen stadig nemt opnås.

​Ved at anvende et træpillefyr til opvarmning, sparer du op til 50 procent på varmeregningen i forhold til et standard oliefyr. I dag er det næsten lige så let at betjene og vedligeholde et træpillefyr som et oliefyr. Ud over få rens om året, skal fyret fyldes med træpiller en til tre gange om ugen alt efter varmebehov.

​Alle paller er emballeret med vandtæt hætte,absolut bedste kvalitet på markedet,garanteret slaggefri, og minimal aske.

​Priser afhentet hos Stokergården i Kibæk i Midtjylland. Vi tager imod kontant betaling, mobil pay eller kontooverførsel.​

Ønskes træpillerne leveret så kig her: Levering af træpiller

​Få en snak om træpiller og træpillefyr

Lyder et træpillefyr som noget for dig? Så kontakt os på telefon 40 76 56 26 eller e-mail jens@stokergaarden.dk og hør nærmere.

 

Vida 6 mm 896 kilo pr. palle

Afhentningspris:  1800  Kr. inklusive moms

Forssjø 8 mm 896 kilo pr. palle

Afhentningspris:  1800  Kr. inklusive moms

 

HP 6 mm 896 kilo pr. palle

Afhentningspris: 1850 Kr. inklusive moms​

 

HP 8 mm 896 kilo pr. palle

Afhentningspris: 1850 Kr. inklusive moms